Vragen over de Bamboe Vloeren Outlet

Hoe werkt het?

Kan ik een vloer reserveren?

Waarom zijn deze vloeren goedkoper?

Wie zijn jullie?

Hoe zit het met garantie?

Hoe zit het de bestelling annuleren, retourzending en het herroepingsrecht?

Je bestelling annuleren: het herroepingsrecht.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Je betaalt en regelt als klant zelf de retourzending, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via mail@bamboevloerenoutlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Uitzonderingen hierop zijn op verzoek bewerkte producten en maatwerk, zoals bijvoorbeeld al verzaagde bamboe platen. Voor maatwerk geldt: op producten die we voor jou op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie op maat gemaakt hebben is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Verzegelde producten die dicht verkocht worden, zoals lak en olie, worden niet teruggenomen als ze geopend zijn of als de verpakking beschadigd is. Controleer dus voordat je ze opent goed of je het juiste product gekocht hebt.
Lijmen worden niet retour genomen omdat ze als ze te koud hebben gestaan niet meer goed kunnen zijn en beperkt houdbaar zijn.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Die vind je hier.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Vertrouwelijk, uiteraard. Onze Privacy Policy vind je hier.