Informatie

In het kort

Dit is een outlet: het zijn goedkopere partijen en op = op. Soms zijn het partijen en soms kleine partijtjes. Je kunt bij elk product zien hoeveel er nog van op voorraad is.
Sommige producten als lak, afdeklat en ondervloer kunnen altijd nabesteld worden.

Het werkt als volgt:

  1. Uitzoeken  Je zoekt op de website je vloer, plaatmateriaal of een ander product uit.
  2. Bestellen  Je bestelt en je rekent af op de website.
  3. Ophalen  Je haalt je vloer of platen of andere producten binnen 8 dagen op in onze loods in De Goorn (een half uurtje boven Amsterdam). Je kunt het zelf ophalen, of je kan zelf een transporteur regelen voor het vervoer die het bij ons voor je ophaalt.

Mocht jezelf niet in staat zijn om de bestelling zelf op te halen laat het dan even weten. Wij kunnen ook bestellingen versturen maar hier zitten wel verzend/bezorg kosten aan verbonden.

Je kunt ook naar de Outlet komen en de producten daar bekijken en het daar ter plekke kopen (je kunt met pin betalen). Maar je loopt dan wel het risico dat iemand anders het intussen online al gekocht heeft, en voor de Outlet geldt: op=op. Houd dus de voorraad in de gaten.

B-partijen verkopen we niet online. Ze staan wel op de site, maar er zit geen garantie op zit en ze kunnen niet retour. Daarom vinden we dat je een B partij eerst in het echt moet zien voor je het koopt.