Aanbieding!

Bamboe Tiger plaat 40 mm dik, 2m10 x 1m00 verkleind

Oorspronkelijke prijs was: €537,00.Huidige prijs is: €250,00.

Uitverkocht

Vul hierboven het aantal pak in dat je wilt bestellen, niet het aantal m2. Daarboven zie je het aantal m2 en de prijs voor dat aantal pakken. De voorraad is aangegeven in het aantal pakken, niet in het aantal m2. Vul hierboven het aantal strekkende meter van de rol in dat je wilt bestellen, niet het aantal m2. Daarboven zie je het aantal m2 en de prijs voor dat aantal strekkende meters. De voorraad is aangegeven in het aantal strekkende meters, niet in het aantal m2. B-partijen kun je niet via de webshop kopen, alleen in de outlet zelf. We vinden dat je die partij namelijk eerst moet zien voor je hem koopt. Als je ons even laat weten wanneer je komt, kunnen we zorgen dat je wat van deze partij kunt bekijken.

Artikelnummer: BP-XLCT40-tiger40mm Categorieën: , , ,

Beschrijving

Een heel bijzondere plaat van 40 mm dik die niet standaard in het Moso assortiment zit. De tiger (gemengde narturel en caramel density chocolate vezels) structuur is normaliter alleen leverbaar als 20 mm plaat.

Deze platen zijn 2m44 x 1m22 en 40 mm dik en ze hebben een 5-laags opbouw, zie de tweede foto. Ze zijn van 100% bamboe. Deze bamboe plaat weeg ca. 85 kg, houd daar rekeing mee met ophalen.

LET OP DEZE LAATSTE PLAAT IS 2m10 x 1m00. DEZE PLAAT IS DUS KLEINER DAN NORMAAL!

De platen zijn onbehandeld. Afwerken kan met lak of olie. Voordat je gaat afwerken moeten de platen nog  geschuurd en eventueel gevellingd worden. Bamboe zaag je met een gewone houtzaag, maar zorg wel voor een scherp (of nieuw) zaagblad en zaag niet te snel.

De foto van de tafel is een voorbeeld van eenzelfde plaat.